Spil med ansvar!
Pengespil er underholdning

Spil Med Omtanke

Kommercielt indhold. Regler, vilkår og omsætningskrav gælder +18.

Hos Spilbonuskode.dk mener vi, at spil først og fremmest skal være underholdning.

Underholdning kan desværre gå hen og blive vanedannede – særligt når der er penge inde i billedet. Det er vigtigt, at man er bevidst om sine spillevaner, og at de forbliver en moderat underholdnings frem for fuldtids-stress-faktor i ens liv.

Der findes heldigvis mange gode sider på nettet, hvor man kan læse om spilleafhængighed og om hvordan, det kan behandles. På danskmisbrugsbehandling.dk kan du for eksempel læse om, hvilke afhængighedstegn, du skal være opmærksom på, hvis spil er en fast del af din hverdag.

Der er også tips og gratis hjælp til, hvordan du kan blive kureret for en spilleafhængighed, samt hvordan du kan hjælpe venner og bekendte.

Tegn på afhængighed

Et af de tydeligste tegn på, at spil er blevet til mere end bare en underholdende hobby, er, når det at spille bliver vigtigere for én end ens “rigtige” liv.

Når man tager sig selv i over længere tid hellere at ville spille end at se sine venner og familie, kan det være et faresignal. Selvom spil også kan være en social aktivitet, kan det ikke erstatte “virkelig” social omgang. Hos Spilbonuskode.dk mener vi, at det ofte er sjovere at spille, hvis man sørger for at holde nogle gode pauser med jævne mellemrum.

Nedenstående side er også brugbare, hvis du gerne vil vide mere om spil og afhængighed:

Vi anbefaler, at du sætter dig ind i diverse ricisi ved at spille, før du går i gang. Når man spiller på en ansvarlig måde, er det nu engang sjovest.

Kommercielt indhold | 18+ | Kun nye kunder | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt!