Få en bonus i dag
Læs med i vores anmeldelse hér
Regler og vilkår gælder
Hent Bonuskode  

Bingostar bonus 2018

I år er året, hvor Danske Spils monopol på at udbyde online bingo ophører. Og det har givet en række nye bingosider mulighed for at konkurrere om danskernes bingo-gunst. Bingostar.dk er et af Danmarks nye online bingorum.

Når det kommer til den hyggelige stemning, der er et must for enhver bingo-elsker, kommer Bingostar.dk med sikkerhed til at ligge lunt i svinget. Vi fortæller dig her alt, der er at vide om Bingostar.dk. Og ikke mindst glæder vi os til at kunne give dig en bingostar-dk bonus, så snart bingostar bonuskoden er blevet frigivet.

Imidlertid kan du gå til Bingostars søsterside Spillehallen og hente 75 gratis kroner og en bonus på 100% op til 100 kroner.

Ja tak, giv mig min bonus  

Bingostar bonus 2018

Fra og med januar 2018 er det blevet lovligt for alle online spiludbydere at tilbyde bingo. Og Bingostar.dk er et bingorum, som vi forventer os meget af, ikke mindst når det kommer til en Bingostar bonus. En bingostar.dk bonuskode har vi endnu ikke fået fat i og ved derfor heller ikke endnu, hvor stor en bingostar bonus 2018 kan tænkes at blive.

Men bingostar.dk er som bekendt ejet af den store, danske spillekoncern Spillehallen.dk. Og de har tradition for at diske op med nogle fede bonusser. Så det er bare om at holde sig til, indtil bingostar.dk’s bonus 2018 bliver offentliggjort.

Bingostar bonuskode

Så snart vi kender din bingostar.dk bonuskode, opdaterer vi den her på siden. Indtil da kan du med fordel benytte dig af vores aftale med Bingostar.dk’s søsterside, Spillehallen.dk. Her får nye spillere 75 kroner, når de registrerer sig, hvis de benytter vores Spillehallen.dk bonuskode, som du kan se nederst i denne artikel?

Bingostar.dk

Som sagt er Bingostar.dk en søsterside til Spillehallen.dk. Spillehallen er en succesfuld, danskejet virksomhed, som slog dørene op i 2012. Koncernen har været nomineret til flere priser. Blandt andre var de i 2017 nomineret til hele seks priser i EGR Nordic Awards, som hylder de mest succesfulde, nordiske online gaming-firmaer. Blandt andet har Spillehallen.dk været nomineret for årets Casino operator i 2017.

Især er Spillehallen.dk kendt for at have udviklet hyggelige og underholdende danske spilleautomater, som du kender dem fra diverse værtshuse og spillehaller, for eksempel Thors Hammer og Orienten. Dem finder du altså i online-form på Spillehallen.dk. Her kan du også bruge din Spillehallen.dk bonuskode.

Nu har Spillehallen-koncernen så valgt også at satse på det traditionsrige bingo-spil. Bingostar.dk vil forhåbentlig komme til at minde om Spillehallen.dk. Det vil betyde, at den vil være et lige så hyggeligt og farverigt sted at spille. Et sted, hvor der er lagt vægt på kvalitet og god smag. Og på underholdning, selvfølgelig: Quizzer, konkurrencer og ekstra-præmier under bingospillet vil helt sikkert være noget, Bingostar.dk vil gøre brug af for at hygge om deres brugere. Og mon ikke også der er en bingostar bonus 2018 i vente?

Spillehallen bonuskode 75GRATIS

Som sagt får nye brugere hos Spillehallen.dk en fordelagtig Spillehallen.dk bonus på 75 kroner, når de registrerer sig, hvis de benytter vores Spillehallen.dk bonuskode. Det eneste krav for at få sin bonus ind på sin spilkonto, er, at man er medlem af bonusklubben.

Og for at få bonussen frigivet, skal man bare gennemspille beløbet én gang. Vi forventer, at Bingostar.dk vil tilbyde en lignende god Bingostar.dk bonuskode med fordelagtige vilkår for spillerne.

 

spillehallen bonuskode

Ja tak, giv mig min bonus  

Hvor stammer bingo fra?

Men hvor stammer bingo egentlig fra? Og hvorfor er det blevet så populært?

At spille bingo på nettet er et forholdsvist nyt fænomen. Men selve bingos-pillet er gammelt og traditionsrigt. Det blev spillet for aller første gang i Italien allerede omkring år 1530. Cirka halvandet hundrede år senere krydsede bingospillet grænsen til Frankrig, hvor det nu også blev populær.

Franskmændende kaldte det dog ikke for bingo, men derimod Le Lotto. Tyskerne fulgte skarpt efter med bingo som hobby. Men ordet “bingo” blev første gang brugt af den amerikanske forretningsmand Edward S. Lowe, som sammen med sin kompagnon markedsførte bingo som et legetøjsspil i 1930’ernes USA. Først i 1960 begyndte danskerne at spille bingo. Nu er vi til gengæld kommet gevaldigt efter det.

Ikke kun i sportsklubber og bingohaller, men også på nettet. Guldgraver, Stjernedrys og Bingoboxen er nogle af danskernes favorit-bingospil. Disse, eller nogle, der ligner, vil vi med garanti også komme til at se hos Bingostar.dk.

Monopolet ophævet

Før Danske Spils monopol på bingo blev ophævet, var der allerede flere andre sider, der tilbød online bingo. Men ophævelsen af monopolet vil sige, at det nu er fuldt ud lovligt at tilbyde bingo på nettet. Det vil sige, at de sider, der har lyst til at udbyde bingo, nu kan søge om licens til det. På den måde er det langt mere sikkert for dig at spille online bingo.

Foruden Bingostar.dk har 2018 allerede set en række andre nye bingorum på nettet, for eksempel bingosjov.dk, balletbingo.dk, bingohygge.dk og bingoslotte.dk. Og der er da heller ingen tvivl om, at bingo vil blive en god indtægtskilde for spiludbyderne i 2018.

Det er nemlig mange flere, der er vilde med at spille bingo, end det før har været muligt at klarlægge. I sin pressemeddelelse om liberaliseringen af online bingo fortalte skatteministerer Karsten Lauritzen, at det egentlige bingo-marked faktisk er tre gange så stort, som man regnede med. Det har man bare ikke været klar over, fordi mange af bingo-udbyderne ikke har haft licens til at kunne udbyde bingo.

I pressemeddelelsen udtalte Karsten Lauritzen, at målet med liberaliseringen er at skabe mere konkurrence og samtidig sikre ansvarlige rammer for bingospil.

“Det er sund fornuft og til gavn for alle aktører”, mente skatteministeren.

Det er dog ikke kun bingo, der er blevet liberaliseret fra og med 2018. Også hestevæddemål, hundevæddemål og kapflyvning med brevduer er blevet frigivet. Det er altså ikke længere kun Danske Spil, der har monopol på at tilbyde disse discipliner. Men om de vil gå hen og blive lige så populære som at spille bingo, er ikke til at sige.

Fordele ved online bingo

Men er det overhovedet lige så sjovt at spille bingo på nettet, som det er i virkeligheden? Der er selvfølgelig fordele ved “virkelig” bingo. For eksempel at man typisk sidder sammen med sine venner og bekendte. Men der er helt bestemt også fordele ved online bingo. Måske derfor er det gået hen og blevet så populært, ikke bare i Danmark men også i resten af Europa.

En klar fordel ved online bingo frem for bingo i et klubhus eller en sportsklub er naturligvis, at man kan spille med mange flere plader på én gang. Desuden er bingo-rummene på nettet åbent nærmest 24 timer i døgnet. Det gør, at man ikke er bundet til nogle åbningstider.

På nogle bingosider kan man endda sætte computeren til at styre sine plader, mens man får ordnet indkøb eller går i bad. Det gør det unægteligt noget nemmere have gang i en masse bingoplader på én gang. Og så behøver man ikke engang at råbe BINGO, når man vinder.

Selvfølgelig er det netop den helt særlige stemning fra bingohallen eller sportsklubben, der er noget af det attraktive ved bingo. Men netop derfor har de fleste online bingorum gjort meget ud af at hygge om deres brugere. Det forventer vi også, at Bingostar.dk vil gøre med for eksempel chatrum og ekstra bonusser og konkurrencer.

Masser af præmier

I bingo er der nemlig tradition for at have en masse præmier på højkant. Ikke kun, når man vinder en hel plade. Men også når man har bare en, to eller tre rækker fyldte. Og mange bingo-udbydere forkæler også deres spillere ved lige pludselig at udlodde ekstra præmier i form af biografbilletter eller rejser.

Hos Danske Spil udlodder chatværterne sommetider præmier ved at stille quiz-spørgsmål. En lignende feature vil nok være at finde på Bingostar.dk – i hvert fald hvis de vil gøre sig konkurrencedygtige!

Det er i øvrigt altid det værd at holde øje med eventuelle bonus-kampagner, som bingorummene kan finde på at skyde i gang. Vi holder dig selvfølgelig også opdateret om den slags her på siden.

Regler for bingo

Om du er ny eller garvet bingospiller, er reglerne i bingo heldigvis temmelig lette at forstå. Kort fortalt fungerer spillet sådan, at hver spiller har et antal bingoplader at råde over. På pladerne står der numre, som, hvis man er heldig, bliver råbt op af bingoværten. Han eller hun råber numrene op fra en pose, hvor der ligger tal op til 99. Hvis man har det nummer på sin plade, som værten råber op, markerer man, og krydser det af. Nu gælder det om at få først én, så to og til sidst hele pladen markeret, hvorefter man råber bingo!

Som nævnt vil der i online bingo også ofte være andre konkurrencer og quizzer sideløbende med bingospillet.

Hvornår kan jeg få min Bingostar bonus?

Lige så snart, vi ved, hvilken bingostar.dk bonuskode, der skal til for at få fingrene i en bingostar bonus, oplyser vi det selvfølgelig her på siden. I mellemtiden kan vi varmt anbefale Spillehallen.dk og deres generøse bonus-tilbud på 75 kroner ved opstart. Vi glæder os til at delagtiggøre dig i Bingostar.dk’s nye bingo-univers.

Siden kommer til at konkurrere med de andre nye online-bingorum. Men netop derfor regner vi stærkt med, at Bingostar.dk vil lægge sig i selen og tilbyde et underholdende og skægt sted at spille bingo med masser af gode tilbud og bonusser!

Mens du venter kan du gå til Spillehallen og hente 75 gratis kr og en bonus på 100% op til 100 kroner.

Tag mig til Spillehallen