Bingo.dk bonus

Bingo.dk bonus

Der findes mange Bingo sibingo bonusder, men i dag kigger vi på en af de helt oplagte muligheder, når vi taler Bingo i Danmark, nemlig bingo.dk. Vi kigger på de forskellige features, man finder på siden, og kommer bl.a. ind på bingo bonus.

Bingo bonus

Er der en bingo bonus på bingo.dk? Lige pt. Har vi ikke været i stand til at finde en bonus på bingo.dk. Selvom vi naturligvis ikke kan være sikre, kan det være, at der bliver introduceret en velkomstbonus senere, da det jo er en yderst populær måde at tiltrække nye spillere på.

Spilmuligheder

Der findes en række forskellige spilmuligheder på bingo.dk. Du kan spille forskellige former for bingo: traditionelt bingo, bank og spingo. Derudover har du mulighed for at spille forskellige kortspil, fx syvkabale, napoleon og edderkop. Et anden sjov mulighed, som vi kender godt i Danmark er naturligvis ludo.

På bingo.dk, som egentlig mest er synonymt med Bingo i Danmark, kan du desuden prøve spilleautomater. Det kunne fx være Mexico, Disco Dance eller Super Parrot.

Når vi taler om Bingo sider, er bingo.dk altså en mulighed, men en mulighed, der tilbyder meget mere end bare bingo.

Kontooprettelse

Det er ikke svært at oprette en bruger på bingo.dk. Gå ind på bingo.dk og vælg så knappen “Opret konto” oppe i højre hjørne. Derefter indtaster du en e-mail adresse og en adgangskode.

Derefterr indtaser du dine personlige oplysninger – navn, alias, CPR-nummer, adresse, postnummer og din by.

Indbetaling

Du laver en indbetaling ved at gå ind på “Min konto” oppe i højre hjørne. Du finder mange af de velkendte bealingsmetoder på bingo.dk. Fx kan du betale med Dankort, VISA, MasterCard og Maestro.

Det vil i forbindelse med nogle betalingsmetoder være nødvendigt at have NEM-ID.

Mobil platorm eller app

Bingo.dk har endnu ikke deres egen app, men det gør ikke, at man skal føle sig snydt, hvis man holder af at spille på mobil eller tablet. Bingo.dk er nemlig optimeret til tablet såvel som mobil.

Ønsker du at spille på en tablet eller mobil, skal du altså bare gå ind på www.bingo.dk.

Kundeservice

Kundeservice kan være et springende punkt – det, der afgør, om man vælger at spille hos en udbyder eller en anden, så hvordan klarer bingo.dk sig på dette punkt? Bingo.dk har en fin side med ofte stillede spørgsmål, og du vil sjældent have behov for rent faktisk at kontaket udbyderes kundeserviceafdeling.

Er der imidlertid et spørgsmål, du ikke kan få svar på i ovesigten over ofte stillede spørgsmål, har du mulighed for at skrive en besked til bingo.dk vha. en kontakformular på deres side.

Kuriosa på Bingo.dk

På bingo.dk finder man i footeren en knappe, der hedder “spillevejledninger”. Det er egentlig en meget interessant sektion, og man ser ikke mange af den slags.

De giver lidt sig selv, hvad det handler om: Der er naturligvis tale om guides til, hvordan man spiller de forskellige spil, man finder på bingo.dk.

Det er en fin lille sektion, der får en til at føle, at bingo.dk gerne vil hjælpe deres spillere godt på vej og hjælpe dem til at få en god oplevelse på deres side.

Sammenfattning

Bingo.dk udmærker sig ved at have et fint udvalg inden for bingospil. Derudover synes bingo.dk også at spille med musklerne, når det kommer til den gode spiloplevelse. De gør noget for deres spillere. De har en fin kundeserviceafdeling og i forlængelse heraf, har de en righolding sektion, der hjælper nye spiller i gang. Sidst men ikke mindst opforderer de til ansvarligt spil og har på deres side flere informationer om, hvordan du gør dig bestræbelser i den retning.

Vil du gerne spille Bingo i Danmark, er bingo.dk altså en mulighed, som det er værd at overveje.

18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold